Beharangozó 2020. március 6., péntek

Több mint hét és félezer hely már gazdára talált

Továbbra sem csökken az érdeklődés a DVTK szombati mérkőzése iránt, péntek estig már nyolcezer felé közelít a megváltott jegyek száma, azaz már most garantált a frenetikus hangulat. Akinek még nincs belépője, szombaton reggel 8 órától az is megvásárolhatja a DVTK Stadion pénztárában vagy akár éjszaka is a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A hölgyek számára ingyenes a belépés, ők is átvehetik még szombaton is a belépésre jogosító jegyet.

Több mint hét és félezer hely már gazdára talált


OTP Bank Liga 24. forduló

2020. március 7., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, a nagy érdeklődés miatt ne hagyják az utolsó pillanatra a jegyvásárlást és szombaton a megszokottnál is korábban érkezzenek a stadionhoz!

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is, egyszerűen, otthonról, sorban állás, klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül. 

A DVTK Stadion pénztárai szombaton reggel 8 órakor nyitnak

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK vezetése úgy döntött, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a női szurkolók az Újpest elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg. Ehhez ingyenes technikai jegy váltása szükséges. 

További információk a jegyekről ide kattintva olvashatók. 

Beléptetés

A DVTK Stadion kapui a mérkőzés előtt egy órával (16 órakor) nyílnak. A beléptetés során minden a megszokott módon történik, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai oda fognak figyelni arra, hogy a hölgyeknek szóló ingyenes belépőjegyekkel csak az arra jogosultak lépjenek be. Kérjük azokat az urakat, akik egy bérletes hölgytől kapták ajándékba a belépőjegyüket, hogy a bérletes ismerősükkel együtt érkezzenek a beléptetőkapukhoz. Köszönjük! 

Hasznos információk

A DVTK Stadion mellékhelyiségeiben a koronavírusra tekintettel fertőtlenítő hatású folyékony szappannal lettek feltöltve a kézmosók, amely használatára ezúton is felhívjuk szurkolóink figyelmét.